Keszthelyen találták meg az eltűnt férfit

Értesüléseink szerint Keszthelyen találták meg azt a siófoki férfit, aki majdnem négy napja tűnt el nyomtalanul Siófokon.

A helyi férfinek négy gyermeke van, a legkisebb mindössze két hónapos. Ők az édesanyjukkal együtt megtörve várják haza az eltűnt férfit. Attila felesége a Borsnak beszélt arról, hogy bár veszekedtek az eltűnése előtti napokban, ez a viselkedés mégsem jellemző párjára, akit egyáltalán nem tud utolérni:

„Soha nem volt olyan, hogy lemerült volna a telefonja, egyszerűen nem tudok mire gondolni” – kezdte a lapnak Tímea, aki felidézte: az autószerelőként dolgozó férfi hétfőn még iskolába vitte a nagyobbik gyermeküket, majd átment a közelben lakó édesapjához, ám utána nyoma veszett.

„Gyalog közlekedett, s miután eljött a házától, az egyik barátunk még látta a Kiss János altábornagy utcában, de azóta semmit nem tudunk róla. Ilyet soha nem csinált korábban, valami nagy baj történhetett vele.”

„Délben hívtam fel először, hogy hol van. Akkor felvette, majd el is mondta, hogy még az apjánál tartózkodik. Megígérte, hogy indul, de egy újabb órával később már nem csörgött ki a telefonja. A gyermekek szörnyen viselik a hiányát, mindnyájan nagyon szeretjük és várjuk haza. Remélem, élet­ben van, csak valahol meghúz­ta magát” – mondta a felesége.

A Siófoki Élet úgy tudja, hogy a férfit ma délelőtt megtalálták Keszthelyen, a rokonok pedig úton vannak érte.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

You May Also Like

Tovább a szerzőtől