Disznókodás Ságváron

Ságváron, 2023. november 25-én egy különleges eseményre kerül sor, ahol a hagyomány és gasztronómia találkozik: egy autentikus disznóvágás.

Az ősz beköszöntével számos kulturális és gasztronómiai esemény tarkítja az események palettáját. Ebben az évben kiemelkedik a Ságvári Disznóvágás , melyet 2023. november 25-én rendeznek meg Ságváron.

Ez az esemény azok számára kihagyhatatlan lehetőség, akik érdeklődnek a hagyományos disznóvágás folyamata iránt, és szívesen részt vennének egy valódi közösségi élményben. Az esemény helyszíne ,  egy kellemes mediterrán környezetet kínál az egész napos programhoz.

A rendezvény középpontjában a disznóvágás áll, amely interaktív módon zajlik. A vendégek lehetőséget kapnak a 400 kg-os disznó vágásában való részvételre, de természetesen senkit sem köteleznek erre. A folyamat figyelemmel kísérésétől kezdve a kolbászgyúráson át a kolbásztöltésig mindenki felfedezheti a hagyományokat.

Az eseményen a jó hangulat sem marad el. A finom falatok mellett a vendégek táncra perdülhetnek, és a kandallótűz melegénél pihenhetnek. A forralt bor pedig ingyenes és korlátlanul fogyasztható.

A gasztronómiai élmények sem maradnak el. Az esemény során megkóstolhatod a séf által készített disznótor menüt, mely valódi gasztronómiai csemegéket tartogat.

Az esemény különlegessége, hogy együttműködésre lépett a #hashtEGG Interaktív Kalandparkkal. Lehetősége adva  a szülők számára az én időmre és így a  gyermekek kedvezményesen vehetnek részt a kalandparki élményekben a Siófoki játszóházban.

Az esemény ingyenesen látogatható, azonban javasolják az asztalfoglalást a kényelmes ülőhelyekért. A foglalás a következő e-mail címen lehetséges: ke************************@gm***.com.

You May Also Like

Tovább a szerzőtől