Mikulás a Balatonon: Vidám Ünnepi Hajózás December 2-án

Ne hagyd ki a karácsonyi hangulatot a Balatonon! December 2-án a Szent Miklós hajó fedélzetén a Mikulás szórakoztatja a gyerekeket. Jegyek kaphatók Balatonfüredről és Siófokról is. A program izgalmas és emlékezetes élményt nyújt minden résztvevőnek.A BAHART december 2-án ismét meghozza a karácsonyi hangulatot a Balatonra, amikor a Mikulás ellátogat a Szent Miklós nevű zászlóshajó fedélzetére. A hajóban hangos örömmel fogadják a gyerekeket, akik már alig várják a Télapót. A program izgalmas, a hangulat pedig garantált!

A hajóút két helyszínen indul:
– 11.00 órakor Balatonfüredről
– 15.00 órakor Siófokról

A Szent Miklós hajó fedélzetén a Mikulás puttonyában minden jó megtalálható, így a kicsiknek semmiben sem kell csalódnia. Piros almák és ropogós mogyorók várják azokat, akik ünneplőbe öltözve várják a téli varázst.

A jegyek december 2-án 9.00-15.00 között vásárolhatók meg a hajóállomások jegypénztárában, valamint online .Mindkét indulási helyszínre külön jegyek érhetők el. Ne maradj le erről az egyedülálló alkalomról, és szerezd be jegyed időben! Fontos megjegyezni, hogy a program- és árváltoztatás jogát fenntartják, így érdemes a jegyvásárlás előtt a BAHART hivatalos oldalán tájékozódni az esetleges változásokról. A Balatonon zajló Mikulás hajózás garantáltan emlékezetes élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Üdvözöljük a téli szezont a Szent Miklós fedélzetén!

Szent Miklós Motoros: A BAHART Zászlóshajója

Az 550 férőhelyes Szent Miklós hajó a BAHART büszkesége, a Balaton legnagyobb és technikailag legjobban felszerelt hajója. Kivételesen tágas belső tere ideális konferenciák, esküvők és egyéb események számára. A hajó kényelmes és modern, hang- és vizuális technikával felszerelve, wifi szolgáltatással, valamint mozgáskorlátozottak számára kialakított mosdóval.

You May Also Like

Tovább a szerzőtől