Azahriah: A balatoni naplementék és a Plázs édenkertje

Májusban indul  a fesztiválszezon, és idén egy különleges esemény ragyog ki a többi közül: Azahriah koncertje a Balaton partján. A fiatal tehetség, aki a YouTube-on ismertté vált, most élőzenei show-val készül elvarázsolni a közönséget a Plázson.

Azahriah, művésznevén Baukó Attila, Budapest szülötte, és egyre növekvő rajongótáborral rendelkezik az országban. Az ismertségét elsősorban a Paul Street YouTube-csatorna Rejtélyek nyomdokában című sorozatával szerezte meg, ahol ijesztő és rejtélyes témájú videókat készített. Az énekes tehetségének köszönhetően hamar kiszakadt a YouTube világából, és a zene felé fordult.

Gyermekkora óta foglalkozik gitározással, de a dalszövegírás és hangkeverés iránti szenvedélye 2017-ben vette kezdetét. Azahriah dalait 2019-től kezdte publikálni, és azóta is számos népszerű számot alkotott, amelyek a fiatal generáció kedvenceivé váltak.

Az igazi élmény azonban a Plázs lesz, ahol Azahriah koncertjére a jegyértékesítés február 6-án, 15:00 órakor kezdődik. A Plázs programjai közül az egyik legvártabb esemény a szezonban, és nem csupán a zenei élvezetekre kínál lehetőséget. A Plázs a Balaton déli partján, egy igazi édenkertben található, ahol a balatoni naplemente ad egyedülálló kulisszát a koncertnek.

A jegyértékesítés tehát már február 6-án elindul, így érdemes gyorsan lecsapni a belépőkre. Azoknak, akik már átélték Azahriah előadását az Aréna-koncerteken, nem szabad kihagyniuk a Plázs eseményét sem, mert itt egy másfajta, különleges hangulat várja őket.

Azok számára, akik még nem találkoztak Azahriah zenéjével, a Plázson remek lehetőség arra, hogy bepillantsanak a fiatal tehetség világába, és élőben élvezzék az egyedi hangzását. A koncert garantáltan emlékezetes élményt nyújt mindazoknak, akik részt vesznek ezen az egyedülálló eseményen a Balaton partján.

Tehát idén ne hagyja ki senki Azahriah koncertjét a Plázson – ahol a zene és a Balaton varázslatos találkozása felejthetetlen pillanatokat ígér az érdeklődőknek.

You May Also Like

Tovább a szerzőtől