Színes programok a hosszú hétvégén: Koncertekkel, fesztivál hangulattal és afterpartyval búcsúzik a nyár

Bár lassan véget ér a nyár, Siófokon ebből még mit sem érezni. A hőmérő az egekben, a Balaton vize pont jól hűsít, a parton pedig úgy érezhetjük magunkat, mint egy tengerparton. Az esti koncertek és bulik miatt pedig kiváló terep azoknak, akik szeretik egy nyaralás alatt kicsit kirúgni a „ház oldalát.”

Ezen a héten a Retro Rádió előrehozza hallgatóinak a hétvégét és augusztus 18-án egy megabulival készül számukra. A Plázs nagyszínpadján Dj Dominique vezényletével indul a Fergeteg Party, melyet a Demjén 75 nagykoncert követ! Ráadásul, aki előzetesen regisztrált, annak 22 óráig ingyenes a belépés a Plázsra, de érdemes tovább is maradni, 23 órától ugyanis hazánk rock and roll királya, Fenyő Miklós hozza el olyan örökzöld slágereit az Arénába, mint a Csókkirály, Casino twist vagy a Limbó hintó, majd Dj Dominique Fergeteg Party-jára érkezik az éjszaka Korda György és Balázs Klári is.

Másnap egy szintén legendás hazai zenekar, az Edda Művek lép majd fel a Balaton nagyszínpadján, az after partyért pedig a Wannabe Beach felel a ’90-es és 2000-es évek legbombább dalaival.

Az elektronikus zenék szerelmeseit ezen a hétvégén igazi kánaán várja. Augusztus 20-án a Deadcode Production csapata ugyanis beveti nagyágyúit: a Beachen délután Mirmur és Dénes Tóth hozzák a legjobb zenéiket napfürdőzéshez, míg este a nagyszínpadon a Secret Factory és a világsztár dj, Solomun játszik, aki egy háromórás, naplemente szettel készül a különleges estére. Az after felelősei Mateo & Spirit, valamint Metha lesznek.

Mindeközben az Arénában a Chill’n’Cheers-en bulizhatunk, ahova érkezik Anymood, Nigel Stately, Horisone, Daniel Nike, Andrewboy, Tigran, Hiboo, Janett, NoNameLeft, Dennis Berey és R92.

Ahogy az előző években megszokhattuk, ha augusztus, akkor WeLove Balaton fesztivál a Plázson. Az idén augusztus 21-re eső, egynapos, több ezer fiatalt vonzó elektronikus zenei fesztiválon öt helyszínen egészen napfelkeltéig megy majd a party. Többek között itt lesz Bárány Attila, Metzker Viktória, a BSW, T.Danny, Yamina, Szecsei, Jauri, KatapultDJ, Pixa és még sokan mások. – akinek ez nem lenne elég, Siófok új bulihelyszínén a Tropical Gardenben már most péntek reggel 4-től egészen délelőtt 10 óráig afterezhet egész hétvégén – vasárnapig ahol a BadBoysos srácok TechKiller és Greg Wonder nyomják az igazi techno és tech house zenéket.

Természetesen a városi rendezvényekből sincs hiány: Bereczki Zoli érkezik szerda este, csütörtökön Irigy Hónaljmirigy, 20.-án Oláh Gergő élő koncerttel várják az ide látogatókat.

You May Also Like

Tovább a szerzőtől