X-Press TSE amikor egy álom beteljesül

Az X-Press Tánc és Sport Egyesület sikersztorija.

Az X-Press Tánc és Sport Egyesület 2016 szeptemberében kezdődött, amikor néhány lelkes fiatal és egy ambiciózus vezető összegyűlt, hogy együtt táncoljon és fejlődjön. Mostanra az egyesület Siófok, Balatonlelle, Ádánd, Tab, Zamárdi és Tamási területén aktívan működik, és rengeteg tehetséges táncosnak ad lehetőség a fejlődésre.

Az egyesület különlegessége, hogy már 4 éves kortól fogadják az érdeklődőket, és széleskörű táncstílusokat kínálnak. Az akrobatikus rock and roll, hip-hop és showtánc a fő profiljuk, amelyekkel sikeresen képviselik magukat a versenyeken és fellépéseken.

Az X-Press Tánc és Sport Egyesület büszkélkedhet számos kiváló eredménnyel. Az egyik csúcspontjuk a 2019-es Dance Star Világbajnokság volt, ahol a Zorro junior formáció második helyezést ért el. Az évek során több Országos és nemzetközi versenyen is dobogóra álltak, és elnyerték a közönség elismerését rengeteg fellépés során.

Az egyesület vezetője, Birkás Alexandra, nem csak kiváló táncosokat nevel ki edzőtársaival, hanem közösséget is épít. A táncosok nyáron edzőtáborokban vesznek részt, ahol a szigorú edzések mellett játék és emlékezetes pillanatok is szerepet kapnak.

Az X-Press Tánc és Sport Egyesület tagjai rendszeresen színesítik Siófok és környékének eseményeit és ünnepségeit, és az egyesület hírneve már városon kívül is elterjedt. A 2023-as Kleopátra Dance Star Világbajnokságon képviselték Magyarországot , ahol a gyermek formáció 1. helyezésével tértek haza.Ez a kiváló erdmény is mutatja, hogy az egyesület folyamatosan növekszik és fejlődik. Szeptembertől pedig készülnek az újabb versenyidényre.

Az X-Press Tánc és Sport Egyesület nemcsak a táncban, hanem az életben is értékeket közvetít, és a fiatalok számára lehetőséget kínál , hogy kiteljesítsék tehetségüket és örömüket leljék a táncban. A jövőben is további sikereket és elismeréseket kívánunk nekik.

 

Hasznos volt ez a beszélgetés eddig?

You May Also Like

Tovább a szerzőtől