Natural Olympia bajnok lett Nagy János, siófoki naturál testépítő

Nagy János: A Természetes Testépítés Csúcsán – Az Arany Hazatért a Natural Olimpiáról!

Az idei őszi szezon INBA Natural Magyar Bajnokságán elért második helyezésével Nagy János nem csak egyéni sikerrel, hanem a Mr. Universe-re és a Natural Olimpiára való kvalifikáció lehetőségével tért haza. A dobogó második fokára állása mögött számos támogató és kiváló edző munkája áll: Bonczó Renáta, Lantos Johnny és Nyakas Sándor.

A következő kihívás  a naturál testépítés csúcsa, a XXVI. INBA/PNBA Natural Olympia, ami Las Vegas-ban, November 9-12.-ig került megrendezésre.
70 ország több száz versenyzője mérette meg magát, köztük a magyar delegáció is 9 fővel.
Nagy János ismét bizonyított .Embert próbáló erőbedobással készült erre a rangos versenyre, ami meg is hozta a gyümölcsét.A dobogó legmagasabb fokára állt, Natural Olympia bajnok lett.

A Natural Olimpia megnyerése fantasztikus érzéssel tölti el, és még mindig alig hiszi el, hogy ez sikerült. Két kategóriában indult, az elsőben aranyat, a másodikban pedig második helyezést ért el 11 kiváló versenyző között.

Hihetetlen akarat, szorgalom, kitartás és rengeteg lemondás övezte az utat, amikor Nagy János az álmok felé indult.  Bár ezzel lezárult  2023-as őszi szezonja, a siker útja tovább folytatódik. Köszönet  illet meg mindenkit  aki részt vett ezen az elképesztő utazáson és támogatta őt.

You May Also Like

Tovább a szerzőtől