Illúzió Mesterei Las Vegas után Siófokon

Az Illúzió Mesterei showműsor egy felejthetetlen élményt kínál a nézőknek, olyan előadókkal, akik nemzetközi TV show-k, rangos fesztiválok és luxushajók színpadainak állandó szereplői. A sztárcsapat Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo után most Siófok közönségét is elvarázsolja.

A műsorban olyan neves előadók találhatók, mint a nagyszínpadi illúziók mestere, Zee Zeus, a vízgömbművész Kristály Márton, Las Vegas bűvész bajnoka, Párkányi Kolos, és a fesztiválok díjnyertes kézügyességi bűvész tehetsége, Bognár Krisztián. Az előadásban nincsenek kameratrükkök, minden illúzió élőben történik, sőt, a nézőket is bevonják az élménybe.

Az est két részből áll, összesen körülbelül 2×50 perc hosszúságban és egy rövid szünettel Az előadás családbarát, 8 éves kortól ajánlják a részvételt.

Az Illúzió Mesterei Siófokon a város közönségét készülnek elbűvölni, és azok számára, akik élőben szeretnék látni a varázslatot, ez egy kihagyhatatlan élmény. Az előadásnak 2024. április 5-én dupla előadása lesz, az egyik 16:00-kor kezdődik, míg a másik 20:00-kor. Fontos megjegyezni, hogy az időpont- és műsorváltoztatás jogát fenntartják, így érdemes előre tájékozódni a legfrissebb információkról.

Az Illúzió Mesterei showműsor egy különleges élményt ígér a nézőknek, ahol a valódi varázslat és kreativitás találkozik, és ahol a nézők a színpad részeseivé válnak. Az előadók hosszú évek tapasztalatával és nemzetközi elismeréssel a háta mögött érkeznek Siófokra, hogy az ottani közönséget elbűvöljék és szórakoztassák.

You May Also Like

Tovább a szerzőtől