A Teátrum Kávéház újraéled Siófokon – klasszikus elegancia és színes Programok várják a vendégeket

A Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testülete bejelentette, hogy a Teátrum kávéház és étterem bérlőjeként a Khufu Kft-t választotta. A cég tulajdonosa és ügyvezetője ismerős lehet a helyiek számára, Lengyel Péter olyan szakmai előélettel rendelkezik, amely magában foglalja a melegkonyhás vendéglátást, koncertszervezést, szórakozóhelyek üzemeltetését tulajdonosi és vezetői pozíciókban.

A Teátrum Kávéház új bérlőjeként a Khufu Kft célja a kávéház újraélesztése, különösen a középkorú és idősebb korosztály igényeit szem előtt tartva. A cél egy klasszikus, elegáns kávéházi légkör kialakítása, amely meghitt, nyugodt, vendégszerető és marasztaló kiszolgálással párosul, színes programválasztékkal. A kávéház célja, hogy vendégeinek kellemes, hasznos és szórakoztató időtöltést nyújtson.

A Teátrum Kávéház tervei között szerepel egy nagy választékú itallap, tea és kávékülönlegességek a glutén- és laktózérzékeny fogyasztók figyelembevételével. A cég tervezi a Művelődési Ház és Civil Ház közreműködését, és kifejezte szándékát az együttműködésre, beleértve a közös ötletek megvalósítását vagy programok kiegészítését.

Az új Teátrum Kávéház kínálatában szerepelnek színészek, sportolók, írók, képzőművészek önéletrajzi előadásai, fotó- és kisfilmbemutatók, író-olvasó estek, pódiumesték, valamint az „Örökzöld Teátrum” című élőzenés műsorok. Az üzemeltető tervei között szerepel a helyi tehetséges fiatalok bemutatása, valamint egészség megőrzési, életmód tanácsadási és karitatív események szervezése.

A Khufu Kft és a Teátrum Kávéház együttes munkája hozzájárulhat Siófok kulturális és szórakoztató életének gazdagításához, kielégítve mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály igényeit. A város szívében működő kávéház egyedi kulturális, irodalmi és művészeti programokkal szolgál majd, teremtve ezzel egy új központot a város lakóinak.

You May Also Like

Tovább a szerzőtől